Uz naše usluge povećajte obim svoga poslovanje i prihode

POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE -> Uz naše usluge povećajte obim svoga poslovanje i prihode

 

Adria Bonus Consulting bavi se poslovnim savjetovanjem iz područja korištenja EU fondova, financija, strateškog i investicijskog planiranja te marketinga. Specijalizirali smo za malo i srednje poduzetništvo,ali i javni sektor, posebno u traženju mogućnosti financiranja EU bespovratnim sredstvima i prijavljivanjem projekata na objavljene natječaje. Do sada smo prijavili, dobrim dijelom i odradili oko 60 projekata. Također vršimo za mala i srednja poduzeća pripremu projekata za financiranje, te pružamo pomoć u izradi poslovnih i investicijskih planova, studija izvedivosti i marketinških studija te savjetovanjem u istraživanju tržišta pomažemo klijentima u dobivanju novih poslova. Za jedinice lokalne samouprave, županije i druga tijela radimo i sve vrste analiza,  planova i strategija razvoja.

Naša je nova usluga  savjetovanje radi dobivanja novih poslova na području Hrvatske i cijele EU. Naš tim mladih, visokoobrazovanih ljudi ponudit će kvalitetna i primjenjiva rješenja vaših problema koja će pomoći za povećanje im unapređenjem ukupnog poslovanja dobivanjem novih poslova i to na slijedeći način:

– analiza karakteristika klijenta, mogućnosti obavljanja određenih poslova, reference, analiza stručnih djelatnika, iskustva i drugih pretpostavki koji su uobičajeni za međunarodne natječaje

–  ciljana  dnevna analiza svih natječaja koji se objavljuju u cijeloj EU i Hrvatskoj s ciljem da se pronađu adekvatni natječaji na koji bi se klijent s obzirom na svoja znanja, iskustva i reference mogao javiti

– pomoć u pripremi natječajne dokumentacije uključivši i prevođenje na engleski ili druge jezike

– pomoć u administraciji ukoliko se posao dobije (izvještavanje, dokumentacija koja prati obračune i fakturiranje, okončani obračuni i sl.)

U svom radu redovito pratimo sve suvremene publikacije, zakone, propise, natječaje i kretanja na tržištu važna za naše klijente. Pravodobne informacije temelj su uspjeha vaše tvrtke i upravo zato ćemo vas odmah obavijestiti o svim novostima važnima za Vaše poslovanje.

Naši djelatnici su licencirani za poslove javne nabave što im omogućava za kvalitetnu pripremu dokumentacije prilikom prijave na javne natječaje.

Ukoliko ste ambiciozni, imate potencijal i spremni ste se uhvatiti u koštac sa širim tržištem EU, što je jedan od benefita našeg pristupanja Europskoj uniji, sa nama možete postići ciljeve povećanja vašega poslovanja bez da za te potrebe zapošljavate nove djelatnike i ulazite u nove troškove. Zajedno smo jači, zajedničkom sinergijom možemo više!

 Za dodatne informacije javite nam se mailom ili telefonom.

Direktor

Stevo Žufić

Adria Bonus Consulting

zuf@adria-bonus.com

052 431 566

Komentari su zatvoreni.