Bespovratna sredstva za izgradnju bazena – Poduzetništvo u turizmu “1000 bazena za hrvatski turizam“ – N O V O!

POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE tagged -> Bespovratna sredstva za izgradnju bazena – Poduzetništvo u turizmu “1000 bazena za hrvatski turizam“ – N O V O!

bazen_easypool_plus

 

 

Cilj programa je jačanje poslovne konkurentnosti, a korisnici mogu biti mali i srednji gospodarski subjekti (obrti i trgovačka društva) , odnosno subjekti malog gospodarstva i to trgovačka društva, obrti i zadruge koji pružaju usluge smještaja i posjeduju važeće Rješenje o razvrstavanju i kategorizaciji ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli, kampovi i marine.

Privatni iznajmljivači se mogu prijaviti na mjeru ukoliko se do predaje natječajne dokumentacije registriraju kao trgovačko društvo, obrt ili zadruga te ishoduju pravovaljano rješenje.

Sredstva su namijenjena za izgradnju i opremanje isključivo novih vanjskih i unutarnjih bazena, minimalne tlocrtne površine 30 m2 za vanjske bazene i minimalne tlocrtne površine 20 m2 za unutarnje bazene (unutar čvrstih objekata).

Intenzitet potpore je do 50% vrijednosti investicije, odnosno do maksimalno 50.000,00 kuna po principu jedan poduzetnik-jedna potpora.

Sredstva za odobrene potpore isplaćuju se korisniku u dva dijela:

– 50% iznosa dodijeljene potpore po zaključenju Ugovora,

– ostatak iznosa potpore po dostavljenom Izvještaju o korištenju sredstava

 

Adria Bonus Consulting iz Poreča može za Vas pripremiti prijavnu dokumentaciju. Obratite nam se za više informacija!

LOGO HAEDER-2 copy

 

Komentari su zatvoreni.