Objavljen Upitnik za prikupljanje informacija o projektima koji će se financirati iz EU fondova

N A T J E Č A J I - EU fondovi, Posredovanje pri zapošljavanju -> Objavljen Upitnik za prikupljanje informacija o projektima koji će se financirati iz EU fondova
MH900157007
 
U nadolazećim mjesecima možemo očekivati prvi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz Operativnog programa „Regionalna konkurentnost“, kojeg će objaviti Ministarstvo malog i srednjeg poduzetništva a tiče se ulaganja u turizam i malo i srednje poduzetništvo. Kroz ovaj natječaj korisnicima će biti na raspolaganju oko 30.000.000 €. 
Hrvatska gospodarska komora aktivno sudjeluje u pripremi natječaja kao i u pripremi programskih dokumenata za financijsko razdoblje 2014.-2020. tijekom kojeg će Hrvatskoj na raspolaganju 8 milijardi eura, čemu treba pridodati i više od 2 milijarde eura iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.
Utrošak tako velikog iznosa sredstava predstavlja izazov za hrvatsku državu, a cilj HGK je omogućiti protok informacija između tijela državne vlasti koja vode proces programiranja i provedbe EU fondova i hrvatskih poduzetnika te pomoći svim svojim članicama kroz savjetodavno-informativne aktivnosti i usmjeravanje na raspoložive izvore financiranja. 
U tu svrhu izrađen je upitnik putem kojeg se želi prikupiti informacije o Vašim projektima te ih unijeti u bazu podataka, što će omogućiti izradu programskih dokumenata prilagođenih potrebama hrvatskog gospodarstva. S druge strane, svi oni koji su ispunili navedeni upitnik bit će redovito, putem elektroničke pošte, informirani o natječajima kroz koje se njihovi projekti mogu financirati. 
 
Ispunjeni uptinik pošaljite na: eu@hgk.hr
 
u PRIPREMI PROJEKATA ZA PRIJAVU OBRATITE NAM SE NA ADRIA BONUS CONSULTING – zuf@adria-bonus.com ili na 052 431 566
 
LOGO HAEDER-2 copy

Komentari su zatvoreni.