Novi kreditni programi HBOR-a za mlade i početnike uz subvenciju kamata

POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE -> Novi kreditni programi HBOR-a za mlade i početnike uz subvenciju kamata

Novi kreditni programi HBOR-a za mlade i početnike uz subvenciju kamata

Mladima do 30 godina i poduzetnicima početnicima od 1. rujna na raspolaganju će biti novi kreditni programi Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) u kojima će kamatnu stopu subvencionirati Ministarstvo poduzetništva i obrta, najavili su danas na konferenciji za novinare ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev.
 
Unutar programa “Poduzetništvo mladih”, društva koja su u većinskom vlasništvu jedne ili više osoba mlađih od 30 godina i čiju upravu vodi osoba u dobi do 30 godina, moći će kandidirati za kredite u iznosu od 80 tisuća do 700 tisuća kuna, bez vlastitog učešća to jest uz stopostotni udio HBOR-a.
 
Rok otplate je 12 godina, uključujući dvogodišnji poček. Kamatna stopa je četiri posto, ali kako Ministarstvo poduzetništva i obrta subvencionira kamatu s dva postotna boda, tako će kamatna stopa u konačnici za korisnike biti dva posto.| Prezentaciju s današnje konferencije za novinare ministra Marasa i predsjednika Uprave HBOR-a Kovačeva pročitajte u dokumentu u prilogu – prezentacija_hbor_minpo 8 mj 2013

 
LOGO HAEDER-2 copy

Komentari su zatvoreni.