NAJAVA – Novi natječaji za novac iz Vinske omotnice

N A T J E Č A J I - EU fondovi, N O V O S T I, Posredovanje pri zapošljavanju -> NAJAVA – Novi natječaji za novac iz Vinske omotnice

MH900287123

Novi natječaji za novac iz Vinske omotnice – do sad isplaćeno 12,5 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u petak, 2. listopada 2015. godine raspisat će nove natječaje za sve tri mjere iz tzv. europske Vinske omotnice. Cilj ovog programa je razvoj hrvatskog vinarstva i vinogradarstva kroz tri mjere: Restrukturiranje i konverzija vinograda, Investicija u vinarije i marketing vina i Promidžba na tržištima trećih zemalja.

Najmanji iznos potpore je 3.000 eura, a najveći 1,5 mil eura, ovisno o mjeri, a za završene projekte Agencija za plaćanja u poljoprivredi isplaćuje od 50% – 80% ukupno prihvatljivih troškova.

Odaziv na dosadašnje natječaje je vrlo veliki, pa je do sad odobreno čak 117 projekta za 72 milijuna kuna. Neki su projekti već završeni, a za njih je Agencija isplatila ukupno 12,5 milijuna kuna.

Novi natječaji bit će objavljeni u Narodnim novinama u petak, a sve informacije o tome kakvi se projekti mogu financirati i što je potrebno od dokumentacije za prijavu na natječaje, kao i česta pitanja i odgovori, možete pogledati ovdje:  http://www.apprrr.hr/vinska-omotnica-1033.aspx  

Sve dodatne informacije možete zatražiti e-mailom na: info@adria-bonus.com

LOGO HAEDER-2 copy

Komentari su zatvoreni.