PRODAJEMO 1000 M2 GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ZA IZGRADNJU VILE U SELU PRKOVIĆI KRAJ POREČA

POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE -> PRODAJEMO 1000 M2 GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ZA IZGRADNJU VILE U SELU PRKOVIĆI KRAJ POREČA

Vila Rosa vizualiz 1

Projekt Villas Rosa

Selo Prkovići

*Prodaje se 1000 m2 građevinskog zemljišta*

U cijeni je i dokumentacija (idejni projekt i vizalizacija)

Cijena: 70.000 EUR

 

Lokacija

 

Građevinsko zemljište veličine 1.000 m2 koje se prodaje  namijenjeno je za Projekt „Villa Rosa“ i obuhvaća mogućnost izgradnje  vile u tradicionalnom istarskom stilu u srcu Istre u selu Prkovići koje se nalazi između Žbandaja i Bačve udaljeno 12 km od Poreča.

1

 lOKACIJA

Karta  PRKOVICI

Dakle, u idiličnom mirnom selu Prkovići  kraj  Poreča  planira se izgraditi  vila – kuća za odmor. Ambijent unutrašnjosti Istre omogućava doživljaj  atmosfere Istre kakva je nekad bila –  pitomi  krajolik  i očuvano zelenilo, kuće u ambijentu okruženja nasadima vinograda, maslina,  hrastovih šuma, gastro i eno doživljaj  i tradicija i iskreni i gostoljubivi domaći ljudi. To je idealna polazna točka za izlete u unutrašnjost ili pak do 10-tak  km udaljene obale. Stari  gradovi  kao  Poreč, Rovinj,Pazin, Grožnjan,  Motovun  te  Buzet udaljeni su 5 do 20 km. Mogućnost boravka  u savršenom miru i prirodi, u velikom vrtu, u Istri.

 

O projektu

 

U Projektu Villas Rosa planira realizirati vilu  – kuću za odmor: prizemlje i djelom kat veličine 151 m2 na parceli od 1000 m2 koja se nalazi na idealnoj poziciji u selu između dvije postojeće vile sa neposrednim priključkom na asfaltiranu prometnicu, vodovod, ekeltričnu energiju i telekomunikacije.

 SLIKA IZ ZRAKA S OZNAČENIM KUĆAMA

tLOCRT - PRIZEMLJE

tLOCRT - KAT

Projekt je moguće realizirati ako investitor zadovolji uvjete i sredstvima EU fondova za ruralni turizam sa mogućnošću dobivanja do 200.000 EUR bespovratno. Sve informacije o tome dajemo potencijalnom investitoru sa informacijom da smo kao konzultanti uspješno proveli 15 – tak takvih projekata za klijente.

 C kuca camera 3 - za web

Za projekt je izrađen idejni projekt vile – kuće za odmor.

Idejni projekt možete pogledati u PDF-u u prilogu – Idejni – komplet

 

Za projekt je izrađena vizualizacija buduće vile – kuće za odmor.

Vila Rosa vizualiz 2VIZUALIZACIJA - LOKACIJA

 

 

Komercijalni uvjeti

 

Prodaje se 1000 m2 građevinskog zemljišta za izgradnju vile – kuće za odmor.

Prodajna cijena je 70.000,00 EUR.

U prodajnu cijenu ulazi sva dokumentacija koju vlasnik ima: idejni projekt, vizualizacija i sl.

Za sve informacije obratite se na Adria Bonus d.o.o. Poreč, Partizanska 13, tel. 052 431 566 ili 0911 255 055ili mail zuf@adria-bonus.com

LOGO footer 14

Komentari su zatvoreni.