Potpora za mlade poljoprivrednike 50.000 EUR

N A T J E Č A J I - EU fondovi, N O V O S T I -> Potpora za mlade poljoprivrednike 50.000 EUR

30_-_personalized_address_labels_-_handsom_boy_farmer_7f8a3c1d

Objavljen novi natječaj za mlade poljoprivrednike u sklopu Programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za bespovratbnu potporu mladim poljoprivrednicima u iznosu od 50.000 EUR ili 376.840 kn – 100% bespovratno.

Prihvatljivi korisnici su mladi poljoprivrednici koji u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu imaju navršenih 18 godina, a manje od navršenih 41 godinu i koji podnose poslovni plan za poljoprivredno gospodarstvo ekonomske veličine od 8.000 do 49.999 eura.

Prihvatljivi troškovi su kupnja domaćih životinja, jednogodišnjeg i višegodišnjeg bilja, sjemena i sadnog materijala, kupnja, građenje ili opremanje zatvorenih/zaštićenih prostora i objekata te ostalih gospodarskih objekata uključujući vanjsku i unutarnju infrastrukturu u sklopu poljoprivrednog gospodarstva u svrhu obavljanja poljoprivredne proizvodnje ili prerade proizvoda, podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih nasada, uređenje i trajnije poboljšanje kvalitete poljoprivrednog zemljišta u svrhu poljoprivredne proizvodnje, građenje i opremanje objekata za prodaju i prezentaciju vlastitih poljoprivrednih proizvoda uključujući i troškove promidžbe, kupnja ili zakup poljoprivrednog zemljišta te kupnja poljoprivredne mehanizacije, strojeva i opreme.

Zahtjevi za potporu mogu se podnositi do 24. veljače 2017., a kao preduvjet za sudjelovanje u natječaju korisnici moraju biti upisani u AGRONET – Evidenciju korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu.

Javite nam se da zajedno pripremimo vašu prijavu na tel. 052 431 566 ili info@adria-bonus.com

Komentari su zatvoreni.