Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2

N A T J E Č A J I - EU fondovi, N O V O S T I, Naše usluge, POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE, Posredovanje pri zapošljavanju -> Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2

Objavljen je poziv za internacionalizaciju poslovanja MSP-ova 

Želite li proširiti svoje poslovanje na tržišta izvan Hrvatske ovo je pravi natječaj za Vas. Na raspolaganju je 134.000.000,00 HRK bespovratnih sredstava.

internet-na-dlanu

Detalji poziva su u nastavku.

Predmet Poziva

Jačanje međunarodne konkurentnosti MSP-ova olakšavanjem predstavljanja njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici u inozemstvu i uvođenja proizvoda na novo, inozemno tržište te povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima.

Svrha (cilj) Poziva

Povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela MSP-ova u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju.

Prihvatljivi korisnici moraju biti pravne ili fizičke osobe koje su mikro, mali ili srednji poduzetnik sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća

Iznos i intenzitet potpore

– najniži iznos 100.000,00 HRK

– najviši iznos 1.000.000,00 HRK

Veličina poduzetnika

Intenzitet potpore

Mikro i malo poduzeće

–        do 85 % prihvatljivih troškova

Srednje poduzeće

–        do 65 % prihvatljivih troškova

 

Prihvatljive aktivnosti:

1. nastup na međunarodnom sajmu ili b2b susretu izvan RH koji ima najmanje 10% stranih izlagača/sudionika u ukupnom broju izlagača/sudionika ili 5% inozemnih poslovnih posjetitelja

2. istraživanje inozemnog tržišta za plasman proizvoda na novo tržište izvan RH

3. informiranje i vidljivost

Prijava se odvija preko sustava e-fondovi.

Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu trajnog Poziva s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do 29. lipnja 2020. godine.

Za dodatna pitanja i suradnju javite nam se na e-adrese: zuf@adria-bonus.com, nina@adria-bonus.com ili na telefon 052/ 431 566.

Komentari su zatvoreni.