Konkurentnost turističkog gospodarstva

N A T J E Č A J I - EU fondovi, N O V O S T I, Naše usluge, POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE, Posredovanje pri zapošljavanju -> Konkurentnost turističkog gospodarstva

Bavite li se turizmom, a imate registriran neki od pravih oblika (poduzeće, obrt, OPG) i želite taman prije sezone srediti svoje ugostiteljske i smještajne objekte ili napraviti bazen, vrijeme je da nam se obratite. Naime, otvoren je javni poziv Ministarstva turizma za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva u kojem možete dobiti bespovratna sredstva u iznosu od 20.000 do 400.000 kn.

 bazen1Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva kroz potporu ulaganjima u povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata, razvoj posebnih oblika turizma, razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda te održivi razvoj.

Ukupno raspoloživa sredstva iznose 23.652.700,00 kn.

Prihvatljivi korisnici su:

  • subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge)

  • OPG – obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge

Mjere programa:

  • Mjera A – povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata: A1- Hotela, A2- Kampova, A3- Ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj i A4- ugostiteljskih objekata na Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima

  • Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma

  • Mjera C – dostupnost i sigurnost

  • Mjera D – prepoznatljivost

Visina i intenzitet potpore

Najniži iznos potpore je 20.000 kn, a najviši 400.000 kn.

Može se dobiti 60 % od ukupno opravdanih/prihvatljivih troškova Projekta, s izuzetkom potpore za Mjeru C za nabavu defibrilatora, kod koje intenzitet potpore može biti do 100 % prihvatljivih troškova.

  Javni poziv otvoren je od 28. siječnja 2019., a traje do 1. ožujka 2019.

Za dodatna pitanja i suradnju kontaktirajte nas na e-adrese: zuf@adria-bonus.com, nina@adria-bonus.com i telefon 052/431-566.

 

Komentari su zatvoreni.