OTVOREN NATJEČAJ ZA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA PRERADU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA DO 2 MIL € I ZA SOLARNE ELEKTRANE I OBNOVLJIVE IZVORE ENERGIJE DO 21 MIL €

N A T J E Č A J I - EU fondovi, N O V O S T I, Naše usluge, POSLOVNO SAVJETOVANJE - NAŠE USLUGE -> OTVOREN NATJEČAJ ZA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA PRERADU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA DO 2 MIL € I ZA SOLARNE ELEKTRANE I OBNOVLJIVE IZVORE ENERGIJE DO 21 MIL €

Rok za podnošenje projektnih prijava: 04.05.2023.

Proizvodite sami svoju struju. Zašto plaćati HEP-u visoke račune? Neka HEP Vama plaća za isporučenu struju!  

Otvoreni su natječaji iz Programa ruralnog razvoja operacije 4.2.1. i 4.2.2. Bespovratna sredstva su 50% od prihvatljivih troškova projekta. Prihvatljivi troškovi su građevinski radovi, opremanje, troškovi projektanta i konzultanta. Treba imati tehničku dokumentaciju i potrebne dozvole a prije prijave na natječaja provodi se postupak prikupljanja ponuda po pravilima natječaja putem Portala ponuda na stranicama APPRRR. Nudimo naše usluge u pripremi i prijavi na natječaj i provedbi projekta. Nudimo i usluge naših partnera – iskusne projektantske kuće koja izrađuje glavni projekt i prikuplja potrebne suglasnosti. Javite nam se za dodatne informacije.

*****

Ako imate projekt i interes javljanja na budući natječaj mi kao iskusni konzalting za pripremu i provedbu EU projekata sa preko 150 provedenih projekta možemo Vam pomoći.

SA PRIPREMOM PROJEKTA NUŽNO JE POČETI ODMAH. PRIJAVITELJI U OVOJ FAZI MORAJUIMATI DEFINIRAN PROJEKT I IZRAĐENU TEHNIČKU DOKUMENTACIJU!  

Javite nam se za dodatne informacije.
info@adria-bonus.com
0911 255 055

Komentari su zatvoreni.