Naši brandovi su: Apartmani Adriatic Poreč i Adria Bonus Consulting Poreč

This entry was posted in TURIZAM. Bookmark the permalink.
Mi smo
CEN TOURS d.o.o.

Naši brandovi su:

Apartmani Adriatic Poreč
Adria Bonus Consulting Poreč

Mi smo turistička agencija i poslovo savjetovanje Cen Tours d.o,.o.,Trg slobode 2A. Poreč

Poslujemo:

– u turizmu pod brandom: APARTMANI ADRIATIC POREČ

– kao poslovno savjetovanje pod brandom ADRIA BONUS CONSULTING POREČ

​Cen Tours d.o.o. – APARTMANI ADRIATIC Poreč, s više od 30 godina iskustva u turističkoj industriji i  kao ADRIA BONUS CONSULTING sa preko 15 godina u poslovnom savjetovanju i EU fondovima putem našeg branda Adria Bonus Consulting, nudi turističke usluge, usluge poslovnog savjetovanja i EU fondova, usluge  marketinga i administrativne podrške za povezivanje ponuđača solarnih elektrana i obnovljivih izvora energije (OIE) s potencijalnim kupcima i investitorima i druge poslovne usluge.

​Ponosni smo da smo dio priče o ADRIATICU, legendarnom turističkom poduzeću (agenciji) iz Poreča u kojem su radile stotine mladih Porečanki i Porečana. To možete vidjeti i na ovim stranicama.

U to vrijeme su agencijskim turističkim poslovanjem vladali Kompas i Globtour iz Ljubljane, Generalturist iz Zagreba, Kvarner Expresss iz Opatije, Atlas iz Dubrovinika, Dalmacijaturist iz Splita, Putnik iz Beograda. Jaki su to bili igrači. Nezamislivo jaki u dnašnje vrijeme kada šamaraju Booking.com, Airbnb, Expedia, Vrbo i drugi. Bila nam je čast raditi u ADRIATICU iz Poreča. To je bila fantastična turistička agencija koja je svim tim velikim igračima (kao šta su danas ti Booking.com, Airbnb i drugi) pokazala da Poreč i naš turizam ima velike snage i u turističkom agencijskom poslovanju, ne samo u velikim kapacitetima smještaja.

​Mi današnji Adriatic smo reliquiae reliquiarum ondašnjeg Adriatica, nema nas puno aktivnih ali nas ima  koji se sjećaju slavnih vremena ADRIATICA.

​Kao turistička agencija posredujemo u iznajmljivanju kapaciteta naših iznajmljivača sa kojima imam ugovorene uvjete suradnje.

Kao poslovno savjetovanje pod brandom ADRIA BONUS CONSULTING nudimo usluge:

– pripreme i prijave projekata za bespovratna sredstva EU fondova

– poslove ekonomskih analiza i izrade investicijskih studija

– poslove investicijskog consultinga i savjetovanja u vezi nekretnina

– poslove promocije i savjetovanja u vezi korištenja obnovljivih izvora energije (OIE) i izgradnje solarnih elektrana

Komentari su zatvoreni.