Inovativni koncept turističkog posredovanja u iznajmljivanju privatnog smještaja turističke agencije CEN TPOURS d.o.o. – APARTMANI ADRIATIC POREČ

This entry was posted in TURIZAM. Bookmark the permalink.
Inovativni koncept turističkog posredovanja u iznajmljivanju privatnog smještaja turističke agencije CEN TPOURS d.o.o. – APARTMANI ADRIATIC POREČ

Elementi uvjeta poslovanja turističke agencije CEN TPOURS d.o.o. – APARTMANI ADRIATIC POREČ koji kao cjelina predstavljaju jedan inovativan pristup poslovanju i tržištu:

  • Mi smo slični kao druge turističke agencije ali smo i malo drugačiji– na neki način inovativni smo. A Vi ste naši partneri, zajedno radimo, zajedno smo bolji!
  • Vi i mi zajedno radimo na rezervacijama za Vaš smještaj. Vi i dalje prodajete kako ste i do sada prodavali (Vi sami i preko drugih agencije). Mi također rezerviramo Vaš smještaj u slobodnim terminima. MiVas ničim ne ograničavamo u radu kako ste do sada radili ali smo Vam još jedan novi kanal prodaje koji će Vam omogućiti bolje popunjenje i bolje zaradu. Vi i mi zajedno možemo imati više rezervacija, bolje popunjenje i bolju zaradu.
  • Vi, dakle, i dalje sami prodajete i imate vlastite kanale prodaje (druge) agencije a mi Vas prodajemo preko naše prodaje, naših stranica i preko 12 Internet turističkih portala (OTA). Mi prodajemo preko slijedećih (ali i drugih) portala: Booking.com, Airbnb, Expedia, Vrbo – HomAway – FeWo-direkt, e-Domizil, Holidu, Trip Advisor, TUI Villas, Holiday Home i sl. Uz poznate svijetske portale veći dio naših portala su specijalizirani za prodaju na njemačkom govornom području i šire u EU. Zajedno Vi i mi – to je više.
  • Vi sami određujete uvjete poslovanja sa nama. Mi ne radimo na proviziju već Vama plaćamo cijenu za smještaj ako se rezervacija našim posredovanjem realizira. Vašu neto cijenu, cijenu koju mi Vama plaćamo sami određujete.
  • Vi sami određujete i sve ostale uvjete poslovanja: uz neto cijene koje mi vama plaćamo i sezone na koje se cijene odnose Vi određujete i duljinu boravka, primate li pse, dozvoljavate li boravak pušačima, sate najkasnijeg odlaska i najranijeg dolaska kostiju i sl.
  • Sa Vama zaključujemo ugovor u koji unosimo cijene koje ste Vi odredili i koje mi Vama kao neto cijene isplaćujemo za svaku rezervaciju i to odmah slijedeći dan po odlasku gostiju. Ugovor se u svakom momentu sa Vaše strane može raskinuti. Jedina je obveza primiti rezervacije ako ih u momentu raskida ugovora ima.
  • Uvjete otkazivanja i plaćanja akontacije ili sl. mi prilagođavamo uvjetima svakoga od portala ali svaki smještaj koji rezerviramo je za Vas plaćen i isplata Vama se vrši nakon odlaska gostiju bez obzira kada mi za tu rezervaciju naplatimo od gostiju ili od portala. Mi se kroz naše sustave naplate brinemo o naplati za svaku rezervaciju, mi naplaćujemo, mi plaćamo provizije Bookig.com-u, Airbnb-u i ostalima i mi plaćamo Vama neto cijenu. Neto cijenu koju ste sami odredili.
  • U našem načinu poslovanja nužno je da mi u svakom trenutku imamo informaciju o Vašim rezervacijama (bez obzira da li su to Vaše ili Vaših agencija) kako bi zatvorili termine za prodaju na svim našim kanalima prodaje. To je naša obveza prema Vama ali i Vaša obveza prema nama bez koje ne možemo kvalitetno funkcionirati jer su u protivnom moguće duple rezervacije (overbooking) sa svim financijskim i drugim štetnim posljedicama koje to prouzrokuje.
  • Sve komunikacije sa gostima (i sa portalima) vodimo mi do samoga dolaska gostiju u smještaj. Isto tako sve komunikacije sa Vama vodimo na način da u svakom momentu znate koje su naše rezervacije, tko su gosti, kada dolaze i sl. Naš sustav informiranja šalje Vam trenutno informaciju o rezervaciji kada je ona nastala: malom i SMS-om a naša Vas djelatnica zove i telefonom. Isto tako prije samoga dolaska i u tijeku dolaska koordiniramo sa gostima i sa Vama da dolazak i smještaj bude uspješan. Prijavu gostiju također vršimo mi kroz sustav e-Visitor i mi se brinemo da nam gosti dostave dokumente da bi mogli izvršiti prijavu. Dakle rezervaciju, komunikaciju sa gostima bez obzira na kanal prodaje preko kojega smo rezervaciju dobili, naplatu i cijelu pripremu dolaska gostiju mi u obavljamo u cijelosti. Priprema obuhvaća komunikaciju sa gostima sa uputama o dolasku i komunikaciju sa Vama u vezi dolaska gostiju.
  • Mi poslujemo preko interneta, usklađeni smo po tom pitanju sa COVID mjerama, nemamo direktnoga kontakta sa gostima ili sa Vama i radimo na način da je naše poslovanje u potpunosti u interesu gostiju i Vas kao iznajmljivača ali i u interesu zdravlja svih dionika u turističkom aranžmanu za koji mi posredujemo.
  • Naše kapacitete možete pogledati na ovim web stranicama:

www.apartmani-adriatic.hr

adriatic.beerent.com

  • Mi za Vaš smještaj izrađujemo web stranicekoje su Vam na raspolaganju i slobodno ih možete koristiti. Primjer takve stranice:
  • Mi smo i Vaši savjetnici pa nam se slobodno možete po bilo kojem pitanju obratiti.
  • Kako se mi bavimo i EU fondovima (odradili smo preko 150 raznih EU projekata) možemo vas savjetovati o mogućnostima korištenja EU fondova za dobivanje bespovratnih sredstava za razvoj vaših smještajnih kapaciteta i izgradnju novih. U mogućnosti smo uvijek Vas informirati o aktualnom stanju mogućnosti financiranja projekata koji se financiraju EU bespovratnim sredstvima. Sada su u pripremi natječaji za projekta iznajmljivača i poduzetnika u turizmu u okviru Nacionalnog programa oporavka i otpornosti i priprema projekata u Okviru Programa ruralnog razvoja za ruralni turizam operacija 6.4.1.
  • Po potrebi radimo i investicijske studije i drugu dokumentaciju za kreditiranje HBOR-a ili drugo. Te kompleksne usluge daju se po posebnim uvjetima, no osnovne informacije kao našim partnerima dajemo Vam bez naknade.
  • Naša turistička agencija ima veliko iskustvo u poslovanju. Na području Istre, posebno u Poreču i okolici poslujemo u posredovanju privatnog smještaja i drugim turističkim uslugama preko 30 godina.
  • Vi i mi smo partneri. Kao partneri dostupni smo za komunikacijom na bilo koji način (mail. Whats up, telefon, viber ili sl.) svih 365 dana u godini.

Komentari su zatvoreni.